Adidas NMD CS1 Light Grey

Cipher Zap is a electric car, auto and scooter taxi service App. https://cipherzap.com
Post Reply
cqw6ikfc
Posts: 3
Joined: Wed Oct 14, 2020 3:52 am

Adidas NMD CS1 Light Grey

Post by cqw6ikfc » Wed Oct 14, 2020 5:22 am

Image


Med en ren lobeskoruns.com hvid Primeknit-overdel er modellen detaljeret med matchende EVA-indsatsoverlejringer, Boost-mellemsål og gummisål. Den fremhævende klare orange nuance påføres på ankelkraven, efterfulgt af sort tekst på det indre mediale afsnit og hæle for at fuldføre designet helt.


Begge parter frigiver deres seneste Adidas Sko Hvide gengivelse i en ren blå farve med kontrastsorte stribede detaljer, færdig med et mærket vævet hæltræk. Et klassisk hvidt NMD Boost-værktøj komplet med tonale hvide EVA-indsatspropper og en genanvendt ydersål i gummi fuldender designet.


Denne iteration har en ren Adidas NMD CS1 Light Grey overdel med en matchende soklignende ankelkrave, indsatsoverlejringer, Boost-mellemsål og gummisål. Fremhævning af skoen er dens tidslinjedetalje på hælen såvel som japanske tegn og dens stilkode på medialet, alt gjort i sort.


Påklædt i et farveskema med sort sort og fodtøj. Denne Populær Stil adidas NMD har en slank sort Primeknit-overdel med en soklignende ankelkrave accentueret med Tan på trækfligene og den mediale side. Et rent hvidt EVA-indlægsoverlay, Boost-mellemsål og gummisål giver et komplet design.


https://www.lobeskoruns.com/

Post Reply